2021-2022 1. KADEME EĞİTİMLERİ BİLGİLENDİRME DUYURUSU

Saygıdeğer Velilerimiz ve 1. Kademe Eğitimlerimize Kesin Kayıt Yaptıracak Sevgili Öğrencilerimiz;

Başiskele Çocuk Üniversitesine kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerimizi ve öğrencilerimizin bu başarısında emeği geçen sizleri tebrik ediyoruz.

Kurumumuzun eğitim süreci hakkında bilgi veren "2021-2022 Eğitim Dönemi 1. Kademe Kesin Kayıt Bilgilendirme Formu" adlı word belgesi ekte bulunmaktadır.

Bu belgeyi indirerek tamamını detaylı bir şekilde okumanız, https://cocukuniversitesi.basiskele.bel.tr/haber/1/1189/2021-2022-1--kademe-egitimleri-online-kesin-kayi   linkli içeriği dikkatle okuyarak bu linkte yer alan word belgesinde sizden istenen belgeleri tamamlamanız ve doldurulması gereken kısımları eksiksiz olarak doldurup çıktılarını getirmeniz; 26 Ağustos Perşembe günü "Kesin Kayıt" için okulumuza geldiğinizde sizlere yardımcı olacaktır.