2024-2025 ÖN KAYIT SÜRECİ BAŞLADI

BAŞİSKELE ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ’NDEN 2024-2025 EĞİTİM YILINDA EĞİTİM DESTEĞİ ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ONLİNE ÖN KAYITLAR BAŞLADI.

Başiskele Belediyesi’nin, Kocaeli Üniversitesi ve Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi işbirliğiyle “sosyal sorumluluk projesi” olarak hayata geçirdiği ve özel yetenekli öğrencilere ücretsiz olarak; eğitim, rehberlik ve akademik danışmanlık hizmeti veren Başiskele Çocuk Üniversitemizden bu yıl ilk kez yararlanmaya başlayacak öğrencilerimiz için ön kayıtlar online olarak alınmaya başlandı.

8-12 yaş aralığındaki “özel yetenekli" tanısı konulmuş öğrenciler, 28 Haziran 2024 Cuma gününe kadar https://genciala.basiskele.bel.tr/cocuk-universitesi-onkayit linkine tıklayarak ONLİNE ön kayıt yaptırabilecekler.

Ön kayıt başvurusunun kimler tarafından nasıl yapılacağı hususundaki detayları yukarıda verilen linkten öğrenebilirsiniz.