YAZ AKADEMİSİ BAŞLADI!

BAŞİSKELE BELEDİYESİ YAZ AKADEMİSİ BAŞLADI!

Başiskele Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi ve Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen Başiskele Çocuk Üniversitesi; yaz döneminde de bölgemizdeki öğrencilerimize eğitim desteği vermeye devam ediyor.

Bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Yaz Akademisi 'Başiskele Çocuk Üniversitesi Bahçecik Kampüsü'nde başladı.

Başiskele İlçesi'nde ikamet eden ve 2023-2024 Eğitim döneminde: 3-4-5-6-7-8.sınıfa gidecek olan öğrencilerin katılabileceği Yaz Akademisinde hafta içi günlerde yapılacak eğitimler 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü başladı, 28 Temmuz 2023 Cuma günü sona erecek.

Yaz Akademisinde Tüm Öğrencilere Aşağıdaki Eğitimler Veriliyor:

• Eğlenceli Bilim ve Deney Akademisi
  • Robotik Kodlama Akademisi
  • Hayatımızdaki Matematik Akademisi
  • Sürdürülebilirlik Akademisi
  • Farkındalık ve Gelişim Akademisi
  • Ebru ve El Sanatları Akademisi
  • Akıl Oyunları Akademisi
  • Değerler Eğitimi Akademisi
  • Okçuluk
  • Masa Tenisi
  • Drama

Yaz Akademisi Eğitimleri hafta içi 12.20-16.20 saatleri arasında olacak,

Yaz Akademisine kayıt yaptıran öğrencinin devam zorunluluğu olacak, eğitimler başladığı süre itibari ile ilk 2 hafta eğitime mazeretsiz 2 günden fazla devamsızlığı olan öğrencinin kaydı silinecek yerine -varsa- yedek öğrenci davet edilecek,

06-13-20-27 Temmuz Perşembe Günleri  KAMPÜS DIŞI ETKİNLİK GÜNÜ olacak; etkinlik günlerinde kampüste eğitim verilmeyecek; öğrencilerimiz, Başiskele dışında eğitim, eğlence ve kültür amaçlı gezilere katılacak.

l Fotoğraflar
Akıl Oyunları Akademisi Orjinal Resim