2021- 2022 KESİN KAYIT İÇİN GETİRİLMESİ GEREKEN EVRAKLAR

Başiskele Çocuk Üniversitesi'ne kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerimizi ve öğrencilerimizin bu başarısında emeği geçen sizleri tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimizin kesin kayıt işlemlerinin tamamlanması için, 26 Ağustos 2021 Perşembe günü size bildirilen saatte okulumuza gelirken; ekli dosyada bulunan "Okulumuzun Genel Kuralları ve Covid-19 Sürecinde Öğrencilerimizin Uyması Gereken Kurallar ile Veli İzin Belgesi isimli  Word Belgesi' nin eksiksiz doldurularak imzalanmış bir şekilde, çıktı alınmış olarak kurumumuza teslim edilmesi gerekmektedir.

Öğrencilerimizin kurumumuzdan eğitim desteği alabilmesi için aşağıda linki bulunan "BAŞİSKELE ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ/ 2021- 2022 EĞİTİM DÖNEMİ 1. KADEME KESİN KAYIT FORMU"nun 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 17.30'a kadar online olarak doldurulması konusunda göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

Online Kesin Kayıt Formu:  Linki: https://docs.google.com/forms/d/17Hj3O1MsaRFp1HwMbH4namLa91fJmAToT6TE9HfVYTE/edit