2. KADEME- 19 HAZİRAN CUMARTESİ VELİ TOPLANTISI

Saygıdeğer Velilerimiz;

2020- 2021 Eğitim Yılı Bahar Dönemi Veli Toplantılarımız 12-13 ve 19-20 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

Aşağıdaki excel formunda 19 Haziran 2021 Cumartesi günü gerçekleşecek olan veli toplantısı bilgilerimiz yer almaktadır. Bu formda öğrencilerimizin isimlerinin yanındaki sütunlarda hangi saatte, hangi dersin toplantısına katılacağınıza dair ayrıntılı bilgiler mevcuttur.

Bu bilgileri dikkate alarak, size bildirilen gün ve saatlerde toplantılarımıza katılmak konusunda göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

3. Kademe eğitim planlamasına dair bilgiler, ilerleyen günlerde https://t.me/joinchat/WDhIJAJannHpO0Ti linkli telegram grubumuzdan ve web sitemizden sizlerle paylaşılacaktır.