1. KADEME GÜZ DÖNEMİ VELİ TOPLANTISI

16-17 Ocak 2021 ve 23-24 Ocak 2021 tarihlerinde, 13.00-18.00 saatleri arasında eğitimcilerimizle birebir görüşebileceğiniz veli toplantılarımız planlanmıştır. Ekteki dosyalarda 1. Kademe temel derslerinin veli toplantısı bilgileri, sınıflara göre düzenlenmiş olarak bulunmaktadır. Öğrencilerimizin hangi şubelerde yer aldığına dair bilgiye ekteki excel dosyasından ve sizlerle daha önce paylaşılan telegram grubumuzdan ulaşabilirsiniz. SMS ile size bildirilen şube adına ve tabloda öğrencinizin adının yer aldığı şube bilgisine göre tüm toplantı bilgilerine ulaşarak, eğitimcilerimizle ZOOM programı üzerinden görüşebilirsiniz.

l Fotoğraflar