2. KADEME GÜZ DÖNEMİ VELİ TOPLANTISI

16-17 Ocak 2021 ve 23-24 Ocak 2021 tarihlerinde, 13.00-18.00 saatleri arasında eğitimcilerimizle birebir görüşebileceğiniz veli toplantılarımız planlanmıştır. Ekteki dosyalarda 2. Kademe temel derslerinin veli toplantısı bilgileri, gruplara göre düzenlenmiş olarak bulunmaktadır. Öğrencilerimizin hangi gruplarda yer aldığına dair bilgiye ekteki excel dosyasından ve sizlerle daha önce paylaşılan telegram grubumuzdan ulaşabilirsiniz. SMS ile size bildirilen grup adına ve tabloda öğrencinizin adının yer aldığı grup bilgisine göre tüm toplantı bilgilerine ulaşarak, eğitimcilerimizle ZOOM programı üzerinden görüşebilirsiniz.

l Fotoğraflar