3. KADEME EĞİTİMLERİMİZ HAKKINDA

Saygıdeğer Velilerimiz;

2020-2021 Eğitim Döneminde, 3. Kademe öğrencilerimize yönelik eğitimlerimizi;

Meslekleri ve İleri Teknoloji Uygulama Alanlarını Uzaktan Eğitim Yöntemiyle Tanıtma Seminerleri şeklinde gerçekleştireceğiz.

3.Kademe Eğitimlerimiz, 03 Ekim 2020 tarihinde başlayıp 8 Ay (32 Hafta) süreyle hafta sonları devam edecek ve 20 Haziran 2021 tarihinde sona erecektir.

Çalışma takvimine uygun olarak hazırlanan meslek/laboratuvar tanıtım etkinliklerimiz, cumartesi ve pazar günleri saat 15.00’te her iki gün farklı meslek/laboratuvar tanıtımları şeklinde düzenlenecektir.

Öğrencilerimizin 3. Kademe eğitimlerinin 2/3’üne katılımları zorunludur. Tanıtımlara, kurallara uygun şekilde katılan ve seminer içeriğine uygun raporlama yapan öğrencilerin 4. Kademeye geçiş hakları olacaktır.

Ayrıntılı bilgi için içerikteki belgeyi indirerek inceleyiniz.