1. KADEME EĞİTİMLERİ BİLGİLENDİRME DUYURUSU

Saygıdeğer Velilerimiz ve 1. Kademeye Kesin Kayıt Yaptıracak Sevgili Öğrencilerimiz;

Başiskele Çocuk Üniversitesine kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerimizi ve öğrencilerimizin bu başarısında emeği geçen sizleri tebrik ediyoruz.

Aşağıda, kurumumuzun eğitim süreci hakkında bilgi veren ve öğrencimizin Başiskele Çocuk Üniversitesinden eğitim desteği alabilmesi için yapmanız gerekenlerin anlatıldığı "2020-2021 Eğitim Dönemi 1. Kademe Kesin Kayıt Bilgilendirme Formu" adlı word belgesi ekte bulunmaktadır. Bu belgeyi indirerek tamamını detaylı bir şekilde okumanız, sizden istenen belgeleri tamamlamanız ve doldurulması gereken kısımları eksiksiz olarak doldurup çıktılarını getirmeniz "Kesin Kayıt" için okulumuza geldiğinizde sizlere yardımcı olacaktır.