2020- 2021 KESİN KAYIT BELGESİ- GENEL KURALLARIMIZ- COVID-19 KURALLARI

Öğrencilerimizin, Başiskele Çocuk Üniversitesine kesin kayıt işlemlerinin tamamlanması için sizlere randevu olarak verilen gün ve saatte okulumuza gelirken; ekli dosyada bulunan "Kesin Kayıt Belgesi, Okulumuzun Genel Kuralları ve Covid-19 Sürecinde Öğrencilerimizin Uyması Gereken Kurallar” isimli  Word Belgesi' nin eksiksiz doldurularak imzalanmış bir şekilde kurumumuza çıktı olarak teslim edilmesi gerekmektedir.

Öğrencilerimizin kesin kayıt belgelerinin kurumsal arşivimizde ve sistemimizde bulunabilmesi adına ekli dosyaların ve "Online Kesin Kayıt Formu"nun doldurulmaları konusunda göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

Online Kesin Kayıt Formu Linki: https://docs.google.com/forms/d/1RghbRKOxryzcEFKyinNx6uwEwBaZ95uMP7dfxu3GVco/edit