2020-2021 1. KADEME ÖN KAYITLARIMIZ SONA ERDİ!

Başiskele Çocuk Üniversitesi’nin 2020-2021 dönemi 1. Kademe eğitimleri için ön kayıt süreci; 07 Eylül 2020 tarihinde saat 18.00 itibariyle sona ermiştir.

Bundan sonraki müracaatlarınız 2021-2022 Eğitim dönemi için ön kayıt olarak değerlendirilecektir.

Bu tarihe kadar ön kayıt başvurusunda bulunan öğrenci adaylarımızın Ön Kayıt başvuruları ve test sonuçları “Başiskele Çocuk Üniversitesi Kesin Kayıt Değerlendime Komisyonu” tarafından incelenecektir.

Yapılan inceleme sonucu ön kayıt yaptıran tüm öğrenci velilerimize dönüş yapılarak sonuç ve süreç hakkında bilgi verilecektir.

Kesin kayıt sürecindeki gelişmeleri web sayfamızdan ve sosyal medya hesaplarımızdan da takip edebilirsiniz.
Ön kayıt sürecine gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Başiskele Çocuk Üniversitesi Yönetimi