3. KADEME EĞİTİMLERİNİN PLANLANMASI

Saygıdeğer Velimiz,

Halen 2. Kademe eğitimlerine devam eden yaklaşık 450 öğrencimiz, 2020-2021 Eğitim döneminde 3. Kademe Eğitimlerine başlayacak.

3. Kademe eğitimlerinde, öğrencilerimizin yeteneklerine uygun meslekleri ve bu mesleklerin uygulandığı ortamları “yerinde görerek” detaylı bilgiye sahip olmaları, katılacağı etkinlikler sonucu “yaparak-yaşayarak öğrenmeleri”, farklı alanlardaki ileri teknolojiyle tanışmaları, mesleğinde öne çıkan şahsiyetlerin “başarı hikâyelerini” bizzat o kişilerden dinlemeleri amaçlanmıştır.

3. Kademe öğrencilerimiz, belirlenmiş bir program dâhilinde, başta proje ortağımız Kocaeli Üniversitesi olmak üzere; Gebze Teknik Üniversitesi, TUBİTAK vb. kurum ve kuruluşları, bölgemizde mevcut büyük sanayi tesislerini ziyaret edecektir. Ayrıca, düzenlenecek kariyer günleri ile öğrencilerimize, farklı mesleklerle ve bu mesleklerin sahada uygulanışı ile ilgili konferanslar düzenlenecektir.

Bu çalışmaların farklı alanlarda daha verimli uygulanabilmesi amacıyla siz saygıdeğer velilerimizin de katkılarını önemsiyoruz.

Aşağıda listelenen kurum/kuruluş, firma veya mesleklerle bağlantılarınız varsa;

1-Bu kurum/kuruluş ve firmaların öğrencilerimiz tarafından ziyareti için katkılarınızı,

2- Çevrenizde, öğrencilerimizin 3. Kademe eğitimlerine destek olacak nitelikte kişiler varsa bizleri bu kişilerle tanıştırmanızı,

3- Mesleklerin tanıtımı amacıyla düzenleyeceğimiz seminerlerde (mesleğinizi tanıtmak amacıyla) bizzat görev almanızı veya çevrenizde bu özellikteki kişi, kurum/kuruluş temsilcileriyle bizleri tanıştırmanızı önemle rica ederiz.

Bu konuda katkıda bulunmak isteyen velilerimizin, 08 Mart 2020 tarihine kadar Öğrenci İşleri Birimine bizzat başvuruda bulunmasını veya 0 262 342 27 00-01 numaralı telefondan bizimle iletişime geçmesini rica ederiz.

Başiskele Çocuk Üniversitesi

İLGİLİ ALANLAR:

• ELEKTRİK - ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ
  • ENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ
  • BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
  • ENERJİ TEKNOLOJİLERİ
  • BİYOTEKNOLOJİ
  • ULAŞIM TEKNOLOJİLERİ (LASTİK VE OTOMOTİV SAN.)
  • SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ
  • GIDA TEKNOLOJİLERİ
  • İNŞAAT TEKNOLOJİLERİ
  • KİMYA TEKNOLOJİLERİ  (İLAÇ - TEMİZLİK - BOYA VB. )