BAŞİSKELE ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM PROGRAMINDA BÜYÜK REVİZYON

Başiskele Çocuk Üniversitesi, açılışından bu yana henüz 1 yılını doldurmamış olmasına rağmen, velilerimizin büyük teveccühüne mazhar olmakta, öğrencilerimizde ise beklenenden daha kısa sürede olumlu gelişmeler gözlenmektedir.
Bu teveccüh ve gelişim üzerine Başiskele Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Ayaz, fiziki yetersizlik nedeniyle 3 Kademe olarak planlanan eğitimlerimizin daha kalıcı olması için yine Bahçecik'te ek bir bina yapımı için çalışmaları başlatmış bulunmaktadır.
Ek binanın gelecek eğitim dönemine kadar tamamlanacağı düşüncesiyle, eğitim programımızı 4 kademe olarak revize etmiş bulunmaktayız. Konu ile ilgili detay bilgileri web sayfamızda (www.cocukuniversitesi.basiskele.bel.tr) EĞİTİM PROGRAMI bölümünden inceleyebilirsiniz.

Saygılarımızla.