ÖN KAYIT SÜRECİMİZ BAŞLADI.

BAŞİSKELE ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ’NDEN 2022-2023 EĞİTİM YILINDA EĞİTİM DESTEĞİ ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ONLİNE ÖN KAYITLAR BAŞLADI

Başiskele Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi işbirliğiyle “sosyal sorumluluk projesi” olarak hayata geçirilen ve özel yetenekli öğrencilere ücretsiz olarak; eğitim, rehberlik ve akademik danışmanlık hizmeti veren Başiskele Çocuk Üniversitemizden bu yıl ilk kez yararlanmaya başlayacak öğrencilerimiz için ön kayıtlar online olarak alınmaya başlandı.

8-12 yaş aralığındaki "özel yetenekli" tanısı konulmuş öğrenciler, 19 Ağustos 2022 Cuma günü saat 17.00’ye kadar https://genciala.basiskele.bel.tr/cocuk-universitesi-onkayit linkine tıklayarak ONLİNE ön kayıt yaptırabilecekler.

Ön kayıt başvurusunun kimler tarafından nasıl yapılacağı hususundaki detayları yukarıda verilen linkten öğrenebilirsiniz.