2020- 2021 EĞİTİM YILI BAHAR DÖNEMİ 1. VE 2. KADEME VELİ TOPLANTILARIMIZA İLİŞKİN DUYURU

Saygıdeğer Velilerimiz;    

2020- 2021 Eğitim Yılı Bahar Dönemi Veli Toplantılarımız 12-13 ve 19-20 Haziran 2021 tarihlerinde 1. ve 2. kademelerimiz için gerçekleştirilecektir. Veli toplantılarımıza dair ayrıntılı bilgiler web sitemizde ve telegram gruplarımızda sizlerle paylaşılmıştır. 

Telegram gruplarımıza; 1. kademe velilerimiz https://t.me/joinchat/S9lCGmvqUa3iqEJd linki ile, 2. kademe velilerimiz ise https://t.me/joinchat/WDhIJAJannHpO0Ti linki ile erişim sağlayabilir.

Web sitemizin ana sayfasında yer alan "Üniversitemizden Haberler" başlığına tıklayarak duyurularımızın tamamının yer aldığı sayfaya ulaşabilirsiniz.

Size SMS ile bildirilen toplantı gününüze uygun olan haber başlığını bularak, ayrıntılı toplantı bilgilerinin yer aldığı excel formunu açabilirsiniz. Açmış olduğunuz excel formunda öğrencilerimizin isimlerinin yanındaki sütunlarda hangi saatte, hangi dersin toplantısına katılacağınıza dair detaylı bilgiler yer almaktadır.

Bu bilgileri dikkate alarak, size bildirilen gün ve saatlerde toplantılarımıza katılmak konusunda göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.


Başiskele Çocuk Üniversitesi, Başiskele Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi'nin Sosyal Sorumluluk Projesidir.
Yazılım K7
Dokümanlarımız  | 
Bize Ulaşın  | 
İletişim