2020- 2021 EĞİTİM YILI GÜZ DÖNEMİ 1. VE 2. KADEME VELİ TOPLANTILARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Eğitimlerimizin genel amaçlarını, öğrencilerimizin okulumuza uyumunu ve eğitim sürecindeki performanslarını görüşmek amacıyla 1. ve 2. Kademe velilerimizle, 16-17 Ocak ve 23-24 Ocak 2020 tarihlerinde Zoom üzerinden gerçekleştirilen veli toplantılarımız; okul müdürümüz Mustafa OKUR'un ve müdür yardımcımız Gürcan YILMAZ'ın açılış ve bilgilendirme konuşması ile başlamış, Psikoloğumuz Havva Nur ÇELİK'in "Özel Yetenekli Çocukların Özellikleri ve Ailelerine Tavsiyeler" konulu semineri ve öğretmenlerimizin yaptığı birebir görüşmeleri ile tamamlanmıştır.

Velilerimize ilgileri, anlayışları ve hassasiyetleri için teşekkür ederiz. ?????????????

20-21 Şubat 2021 tarihlerinde başlayacak olan bahar dönemi derslerimizde görüşmek dileğiyle, öğrencilerimize iyi tatiller dileriz. ????

l Fotoğraflar