ONLINE ÖN KAYIT BAŞVURULARIMIZ BAŞLADI

2021-2022 EĞİTİM YILI ONLINE ÖN KAYITLARIMIZ BAŞLADI

Başiskele Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi iş birliğiyle “sosyal sorumluluk projesi” olarak 2017 yılından bu yana hayata geçirilen ve özel yetenekli öğrencilere; eğitim, rehberlik ve akademik danışmanlık hizmeti veren Başiskele Çocuk Üniversitesinde ön kayıtlar online olarak alınmaya başlandı.

2021-2022 Eğitim döneminde üniversitemize alınacak 200 yeni öğrenci ile Çocuk Üniversitesindeki eğitimler; 1. Kademe, 2. Kademe, 3. Kademe eğitimleri ve 4. Kademe ile devam edecektir.

2009(dahil) - 2013(dahil) yılları arasında  doğmuş olan "özel yetenekli" tanısı konulmuş öğrenciler, 20 Ağustos 2021 Cuma günü saat 17.00'ye kadar web sayfamızın sağ üst köşesinde bulunan "ONLINE ÖN KAYIT BAŞVURU FORMU" yazısını tıklayarak ön kayıt yaptırabilirler. Başvuru koşulları "ONLINE ÖN KAYIT BAŞVURU FORMU"nda ayrıntılı olarak açıklanmıştır.

Saygılarımızla.