ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU İLK MEZUNLARINI VERDİ

03 Temmuz 2017’de başlayan Başiskele Çocuk Üniversitesi Yaz Okulu 4 Ağustos 2017’de sona erdi. Hafta içi süren eğitimler, öğrencilerin tam katılımı ile gerçekleşti.Yaz Okuluna  katılan 170 öğrenci bu süreçte Ebru, Resim, Akıl Oyunları, Eskrim, Masa Tenisi, Okçuluk dallarında eğitim aldılar. Kampüs dışı eğitim günlerinde kültür amaçlı gezilere katılan öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın Başiskele’ye kazandırdığı Yeni Neslin Üniversitesi Bilim, Teknoloji, Deney ve Eğitim Merkezi Başiskele Çocuk Üniversitesi’nin ilk yaz okulu öğrencileri keyifli bir yaz tatili yaşadı. Kocaeli Bilim Merkezi, İstanbul Miniatürk, İstanbul Boğaz Turu, Darıca Hayvanat Bahçesi gibi gezi ve kültürel etkinliklere katılan Yaz Okulu öğrencileri, 5 Ağustosta Adagöl Mesire alanında bir araya gelerek aileleri ile birlikte piknik yaptı. Piknikte, Yaz Okuluna katılan öğrencilere Katılım ve Başarı Belgeleri verildi.

Başiskele’de yaşayan öğrencilere böylesi bir kampüsü kazandırdığı için Başta Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a teşekkür eden Yaz Okulu öğrencileri hem eğlendiklerini hem de öğrendiklerini, yeni arkadaşlıklar kurduklarını ve keyifli bir yaz tatili geçirdiklerini belirttiler.

l Fotoğraflar